Tää on hieno! -näyttely

Tää on hieno! -näyttely Lastenkulttuurikeskus Rullassa 4.12.2010-20.2.2011

Tää on hieno! on ensimmäinen nykytaiteen näyttely, jonka teokset ovat lasten valitsemia ja jossa lapset toimivat taideteosten arvioijina. Tammelan koulun 3K2-luokan oppilaat ovat syventyneet syksyllä 2010 Tampereen kaupungin Nykytaiteen museon uushankintoihin ja valinneet kuusitoista hienointa, innostavinta ja puhuttelevinta teosta näyttelyksi.

Teosten yhteydessä kävijät voivat tutustua lapsikuraattoreiden kommentteihin ja tulkintoihin. Myös kävijät voivat jättää kommentteja teosten yhteyteen.

Näyttely on toteutettu Lastenkulttuurikeskus Rullan, kulttuurikasvatusohjelma Taidekaaren, Tampereen Nykytaiteen museon sekä Tammelan koulun yhteistyönä. Tavoitteena on edistää lasten osallisuutta, esitellä lasten tulkintoja nykytaiteesta sekä herättää keskustelua siitä, miten nykytaidetta voidaan lukea. Lisäksi näyttelyn yhteydessä voidaan keskustella siitä, pitäisikö lasten saada osallistua enemmän esimerkiksi koulujen taidevalintoihin.

Näyttelyyn järjestettiin myös museopalveluiden TAITE-yksikön toimesta esikoululaisten kierroksia, joiden teemoja olivat kuulluksi tuleminen ja oman mielipiteen julkituominen.

Muita solmuja aiheesta:

  • Array
Lisää tiedosto Vaatii kirjautumisen palveluun.

Kommentit

Kirjoita uusi kommentti

CAPTCHA
Tämän kohdan tarkoitus on estää automatisoituja roskaposti-robotteja syöttämästä ei-toivottua sisältöä sivustolle.
4
F
K
r
e
h
Syötä koodi ilman välilyöntejä. Huomioi että kirjainten koolla on väliä.